Krankørsel udført af kompetent firma

​Mangler du hjælp til krankørsel ved dit næste projekt? Så er der hjælp at hente lige her hos vognmand Finn Levå. Her varetages alle opgaver inden for krankørsel hos alle kundetyper. Vi holder til i Slagelse Kommune, men vi udfører også kranopgaver i Sorø, Korsør og andre omkringliggende områder.

Vi er et vognmandsfirma med mange års erfaring inden for faget. Derfor er vi i stand til at løse mange typer af opgaver. Vi er derfor behjælpelige ved både store og små projekter, hvor vi stiller vores ekspertise til rådighed lige dér, hvor behovet er. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte vores firma for hjælp.

Vi kan varetage mange former for krankørsel

Vores vognmand kan altså løse alle former for krankørsel. En del af vores arbejde består i at hjælpe lokale håndværkere med træfældning, hejsning af spær, kviste og tegl. Derudover er vi behjælpelige i forbindelse med byggerier, hvor vi udlejer jernplader, som vi hurtigt og effektivt kan udlægge med en speciel jernpladetang.​

Det er også muligt at få leveret forskellige materialer eller afhentet overskudsmaterialer, såsom murbrokker i forbindelse med byggeprojekter.

Her står vi til rådighed hos både håndværkere og private kunder. Desuden kan vi være behjælpelig med ophivning og bortkørsel af ligusterhæk samt topkapring og fældning af træer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​​Ønsker du at høre nærmere om krankørsel og, hvad vi kan tilbyde af kranarbejde hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan ringe på telefon 40 18 90 62.​

Vognmand Finn Levå​

Orebyvej 125, 4261 Dalmose

Telefon: 40 18 90 62