Fældning af træer varetaget af professionelt firma

Drømmer du om at få fældet det store træ i haven, så der kan komme mere lys ind i din bolig? Så kommer vi gerne og hjælper dig. Her hos vognmand Finn Levå har vi stor erfaring med fældning af træer, hvorfor du ikke bør tøve med at kontakte os. Vi holder til i og omkring Slagelse, Sorø og Korsør, men kører også gerne over resten af Sjælland.

Vi er en professionel vognmand, der kan løse alle opgaver inden for fældning af træ og træbeskæring. Vi kan fælde træer, hvis de skygger det forkerte sted, eller hvis de er syge og ustabile. Det er især en god ide at få fældet et træ, hvis der er risiko for, at det vælter, hvis der skulle komme stormvejr. Står træet for tæt på bygningen, eller har det vokset sig for stort, så kan en træfældning ligeledes være gavnlig.

Hvad koster træfældning?

Vi er en virksomhed, der gerne vil være så billig som mulig. Derfor vil du altid finde attraktive priser her hos os, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang. Dog er vi behjælpelige ved både store og små opgaver hos alle kundetyper.​

Uanset opgavens omfang er du garanteret høj kvalitet og veludførte resultater, når du samarbejder med os.

Vi har nemlig den rette erfaring samt det rette udstyr til rådighed. Skal du eksempelvis have foretaget en topkapring eller fældning af høje træer, så benytter vi en grabsav, som påmonteres kranen. Vi rydder naturligvis altid selv op efter os med krankørsel.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fældning af træer

Kunne du tænke dig at lave en aftale med os, så ring med det samme for at høre mere om træfældning. Vi tager os gerne en uforpligtende snak og aftaler nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 40 18 90 62, derefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud efter dine ønsker.

Vognmand Finn Levå​

Orebyvej 125, 4261 Dalmose

Telefon: 40 18 90 62